• vloeistofdichte-vloeren-header-verhaar.jpg

Snelheid en kwaliteit staan voorop

Vloeistofdichte vloeren

Horecazaken, industriële ruimtes en vloeistofverwerkende bedrijven moeten voldoen aan strenge normen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en bestendigheid tegen chemicaliën. G. Verhaar Afwerking & Montage zorgt ervoor dat uw vloer geschikt is. 

Onze werknemers leggen vloeren van kunststoftegels, bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Het is een zeer multifunctionele, sterke en slijtvaste ondergrond die antislip, 100% vloeistofdicht en milieuvriendelijk is. De vloertegels worden gemaakt van hoogwaardig gerecycled pvc. 

Geschikt voor in de keuken, achter de bar, in een grote bedrijfshal of de garage. Van een paar vierkante meter tot de oppervlakte van een voetbalveld - en nog groter. Met of zonder plintafwerking. Standaard zijn de tegels leverbaar in drie kleuren (zwart, grijs en antraciet), bij de naden is er keuze uit een kleur of tien.

Wat fijn is aan deze vloer, is dat hij geen voegen heeft. Eerst worden de tegels onderling verlijmd. Vervolgens worden de naden erin gefreesd en met een draad thermisch dichtgelast. 

neem contact op

‘Klanten komen bij ons vanwege de snelheid. Ik zit er zelf bovenop. “Kunnen we dat vanmiddag ophalen?” Dan zeg ik ja.’

- Gido Verhaar

Meer diensten

diensten-glasparel-g-verhaar.jpg

Glasparelstralen

Uitermate geschikt voor het reinigen van roestvrijstalen (rvs) onderdelen. Van lasverkleuringen, aanslag en oude verflagen ziet u niets meer. Voor een egaal en permanent resultaat.

lees meer
diensten-gritstralen-g-verhaar.jpg

Gritstralen

Met rvs-gritstralen worden objecten schoon gestraald. Dit als voorbereiding op het aanbrengen van nieuwe beschermende lagen, coatings. Door het stralen hechten die perfect.

lees meer
diensten-coatings-g-verhaar.jpg

Coatings

Van een tijdelijke beschermlaag tot een coating die vele jaren meegaat. Keuze is er uit talloze verfsoorten en kleuren. Alles wordt vakkundig voorbereid en aangebracht.

lees meer
diensten-vloeistofdichte-horeca-industrievloeren-g-verhaar.jpg

Vloeistofdichte horeca- en industrievloeren

Een vloer van kunststoftegels, bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Voor de industriële keuken, achter de bar of in een grote bedrijfshal.

lees meer

Contact

G. Verhaar Afwerking & Montage B.V.
Grevelingenweg 2
3313 LB  Dordrecht

Telefoon 078 - 63 00 508
Mobiel 06 - 22 66 93 41
E-mail info@gverhaar.nl

Scroll naar boven