• gritstralen-header-g-verhaar.jpg

Snelheid en kwaliteit staan voorop

Gritstralen

Rvs-onderdelen die gecoat worden, stralen wij eerst schoon met rvs-grit. Daardoor ontstaat de perfecte hechting voor de nog aan te brengen beschermlagen. Roest zult u naderhand absoluut niet aantreffen. Onze stralers maken uitsluitend gebruik van rvs-grit.  

Bij G. Verhaar Afwerking & Montage zijn we gewend te werken met de specificaties van onze klanten. Of het nu gaat om bedrijven uit de scheepvaart, biogasindustrie, olie- en gassector of de buurman met een eenvoudig tuinhekje. Wij draaien nergens onze hand voor om. 

Voorafgaand aan het stralen, worden de onderdelen zorgvuldig afgeplakt. Zo worden oppervlaktes die niet geraakt mogen worden, niet geraakt.

Bel ons op voorhand om te horen hoe we u van dienst kunnen zijn. 

neem contact op

‘Klanten komen bij ons vanwege de snelheid. Ik zit er zelf bovenop. “Kunnen we dat vanmiddag ophalen?” Dan zeg ik ja.’

- Gido Verhaar

Meer diensten

diensten-glasparel-g-verhaar.jpg

Glasparelstralen

Uitermate geschikt voor het reinigen van roestvrijstalen (rvs) onderdelen. Van lasverkleuringen, aanslag en oude verflagen ziet u niets meer. Voor een egaal en permanent resultaat.

lees meer
diensten-gritstralen-g-verhaar.jpg

Gritstralen

Met rvs-gritstralen worden objecten schoon gestraald. Dit als voorbereiding op het aanbrengen van nieuwe beschermende lagen, coatings. Door het stralen hechten die perfect.

lees meer
diensten-coatings-g-verhaar.jpg

Coatings

Van een tijdelijke beschermlaag tot een coating die vele jaren meegaat. Keuze is er uit talloze verfsoorten en kleuren. Alles wordt vakkundig voorbereid en aangebracht.

lees meer
diensten-vloeistofdichte-horeca-industrievloeren-g-verhaar.jpg

Vloeistofdichte horeca- en industrievloeren

Een vloer van kunststoftegels, bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Voor de industriële keuken, achter de bar of in een grote bedrijfshal.

lees meer

Contact

G. Verhaar Afwerking & Montage B.V.
Grevelingenweg 2
3313 LB  Dordrecht

Telefoon 078 - 63 00 508
Mobiel 06 - 22 66 93 41
E-mail info@gverhaar.nl

Scroll naar boven