• gritstralen-header-verhaar.jpg

Snelheid en kwaliteit staan voorop

Glasparelstralen

Glasparelstralen (micropeenen) is uitermate geschikt voor het reinigen van roestvrijstalen (rvs) onderdelen en objecten. Dit gebeurt door glasparels onder hogedruk op een oppervlak te spuiten.

Na afloop zijn de objecten vrij van lasverkleuringen, aanslag en oude verflagen. Het resultaat is een egaal matgrijs oppervlak, dat eens in de zoveel tijd gereinigd moet worden. Omdat glasparelstralen vrij snel klaar kan zijn, is het een aantrekkelijk alternatief voor het duurdere slijpen en polijsten. 

In onze cabine stralen we een veelheid aan onderdelen. Van flowmeters, een uitlaatstuk van binnenvaartschip, flenzen in verschillende formaten tot zuigerkronen. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Bij serieproducten leveren onze gediplomeerde stralers een constante kwaliteit. Ook zijn zij volledig beschermd door het dragen van speciale pakken, inclusief adembescherming. 

Bel ons om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

neem contact op

‘Klanten komen bij ons vanwege de snelheid. Ik zit er zelf bovenop. “Kunnen we dat vanmiddag ophalen?” Dan zeg ik ja.’

- Gido Verhaar

Meer diensten

diensten-glasparel-g-verhaar.jpg

Glasparelstralen

Uitermate geschikt voor het reinigen van roestvrijstalen (rvs) onderdelen. Van lasverkleuringen, aanslag en oude verflagen ziet u niets meer. Voor een egaal en permanent resultaat.

lees meer
diensten-gritstralen-g-verhaar.jpg

Gritstralen

Met rvs-gritstralen worden objecten schoon gestraald. Dit als voorbereiding op het aanbrengen van nieuwe beschermende lagen, coatings. Door het stralen hechten die perfect.

lees meer
diensten-coatings-g-verhaar.jpg

Coatings

Van een tijdelijke beschermlaag tot een coating die vele jaren meegaat. Keuze is er uit talloze verfsoorten en kleuren. Alles wordt vakkundig voorbereid en aangebracht.

lees meer
diensten-vloeistofdichte-horeca-industrievloeren-g-verhaar.jpg

Vloeistofdichte horeca- en industrievloeren

Een vloer van kunststoftegels, bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Voor de industriële keuken, achter de bar of in een grote bedrijfshal.

lees meer

Contact

G. Verhaar Afwerking & Montage B.V.
Grevelingenweg 2
3313 LB  Dordrecht

Telefoon 078 - 63 00 508
Mobiel 06 - 22 66 93 41
E-mail info@gverhaar.nl

Scroll naar boven