• coatings-header-verhaar.jpg

Snelheid en kwaliteit staan voorop

Coatings

Bij G. Verhaar Afwerking & Montage heeft u keuze uit een haast oneindige hoeveelheid coatings. Van een tijdelijke beschermlaag tot een coating die het vele jaren uithoudt. Slijtvast, hittebestendig, om zouten buiten te houden; we horen graag wat uw wensen zijn. 

Coatings nemen we af bij de bekende producenten, zoals PPG en Akzo Nobel. Alle soorten en kleuren kunnen wij voor u in huis halen. Het aanbrengen van de coating wordt vakkundig voorbereid. Zorgvuldig afplakken bijvoorbeeld, maar ook het onder de juiste omstandigheden laten drogen. 

Onze gespecialiseerde spuiters maken nauwgezet gebruik van de Elcometer. Voor en tijdens het coaten worden temperatuur, dauwpunten en de laagdiktes gemeten. Door deze manier van werken, kunnen wij onze klanten een optimaal resultaat leveren. Met een coating van hoogwaardige kwaliteit, in exact de gewenste dikte. 

neem contact op

‘Klanten komen bij ons vanwege de snelheid. Ik zit er zelf bovenop. “Kunnen we dat vanmiddag ophalen?” Dan zeg ik ja.’

- Gido Verhaar

Meer diensten

diensten-glasparel-g-verhaar.jpg

Glasparelstralen

Uitermate geschikt voor het reinigen van roestvrijstalen (rvs) onderdelen. Van lasverkleuringen, aanslag en oude verflagen ziet u niets meer. Voor een egaal en permanent resultaat.

lees meer
diensten-gritstralen-g-verhaar.jpg

Gritstralen

Met rvs-gritstralen worden objecten schoon gestraald. Dit als voorbereiding op het aanbrengen van nieuwe beschermende lagen, coatings. Door het stralen hechten die perfect.

lees meer
diensten-coatings-g-verhaar.jpg

Coatings

Van een tijdelijke beschermlaag tot een coating die vele jaren meegaat. Keuze is er uit talloze verfsoorten en kleuren. Alles wordt vakkundig voorbereid en aangebracht.

lees meer
diensten-vloeistofdichte-horeca-industrievloeren-g-verhaar.jpg

Vloeistofdichte horeca- en industrievloeren

Een vloer van kunststoftegels, bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Voor de industriële keuken, achter de bar of in een grote bedrijfshal.

lees meer

Contact

G. Verhaar Afwerking & Montage B.V.
Grevelingenweg 2
3313 LB  Dordrecht

Telefoon 078 - 63 00 508
Mobiel 06 - 22 66 93 41
E-mail info@gverhaar.nl

Scroll naar boven